Save the date: start verkoop Gravin Machteld 12 mei!

Op donderdag 12 mei as. vindt de start verkoop van Gravin Machteld plaats. Tijdens de start verkoop kunt u een brochure ophalen in het voormalig gemeentehuis in 's-Gravenzande en uw vragen stellen aan de makelaars. 

In het hart van de Westlandse stad 's-Gravenzande, grenzend aan het centraal gelegen Marktplein, verreist Residence Gravin Machteld. De residence bestaat uit een aantal statige, monumentale pande van twee, drie, vier en vijf woonlagen waarin zich 44 appartementen bevinden. De koopappartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 82 m2 tot ca. 183 m2. 

Start verkoop 12 mei as. 
Op donderdag 12 mei 2022 ontvangt het verkoopteam van Gravin Machteld u graag in het voormalig gemeentehuis in 's-Gravenzande tussen 17:00 en 19:00 uur voor de start verkoop van de koopwoningen in Gravin Machteld. Tijdens deze start verkoop krijgt u de gelegenheid om een brochure te ontvangen en onder het genot van een kop koffie of thee al uw vragen te stellen aan de makelaars.

Op vrijdag 13 mei 2022 vanaf 12:00 uur is het ook mogelijk om de verkoopdocumentatie online in te zien. Hierdoor kunt u een gedegen keuze maken voor één of meerdere bouwnummers die aansluiten op uw woonwensen. 

Inschrijfprocedure
De inschrijftermijn voor de koopappartementen in Gravin Machteld, start op vrijdag 13 mei 2022 om 12:00 uur en sluit op maandag 23 mei 2022 12:00 uur. Op de projectwebsite www.woneningravinmachteld.nl staat vanaf vrijdag 13 mei 2022 het inschrijfformulier voor u klaar waarin u uw gegevens en de door u gekozen bouwnummers kunt invullen. Na de sluiting van de inschrijftermijn, informeren wij u of u een woning toegewezen heeft gekregen in Gravin Machteld.

Vragen?
Wij hopen u uiteraard te ontmoeten tijdens de start verkoop van Gravin Machteld. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit graag en kunt u contact opnemen met team Nieuwbouw van Borgdorff Makelaars via 0174-225055 of projecten@borgdorff.nl. Bent u verhinderd op donderdag 12 mei? Dan kunt u vanaf vrijdag 13 mei 2022 op één van de kantoren van Borgdorff Makelaars en brochure ophalen.