Nog beschikbare bouwnummers in Gravin Machteld!

Wilt u ook wonen op een historische toplocatie in het levendige centrum van 's-Gravenzande? In Gravin Machteld zijn nog een aantal bouwnummers beschikbaar! 

In het hart van de Westlandse stad 's-Gravenzande, grenzend aan het centraal gelegen Marktplein, verrijst Residence Gravin Machteld. De Residence bestaat uit een aantal statige, monumentale panden van twee, drie, vier en vijf woonlagen waarin zich 44 appartementen bevinden. Hiervan zijn 34 appartementen beschikbaar voor verkoop. 

Grote verscheidenheid in appartementen
Geen van de beschikbare woningen in Gravin Machteld is hetzelfde. Zo is er altijd een woning die aansluit op al uw woonwensen. De woningen hebben een zonnig balkon of terras en kenmerken zich door een fraaie entree, mooie raampartijen die veelal per pand verschillen en de hoge kappen. Alle koopwoningen beschikken over twee of drie slaapkamers. 

Beschikbare woningen
Wilt u chique thuiskomen in Residence Gravin Machteld? Bekijk dan hier de beschikbare bouwnummers. Door het klikken op een bouwnummer naar keuze, kunt u alle informatie over het bouwnummer inzien, zoals de plattegrond, prijs en de interieur impressie. 

Vragen?
Heeft u vragen over de beschikbare bouwnummers in Gravin Machteld? Neem dan contact op met team Nieuwbouw van Borgdorff Makelaars via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl. Wij helpen u graag verder.