Even voorstellen: het verkoopteam van Gravin Machteld

Voorafgaand aan de verkoop van de appartementen in Gravin Machteld, stellen wij graag het verkoopteam aan u voor.

Anja Borgdorff K-RMT
Anja Borgdorff is een bekend gezicht bij Borgdorff Makelaars. Als Nieuwbouwspecialist heeft zij al vele kopers blij gemaakt met een nieuwbouwwoning. Met deze jarenlange ervaring vertelt Anja u graag meer over de appartementen in Gravin Machteld en begeleidt zij u tijdens het hele traject.

Angelique Kester RM RT
Angelique Kester heeft als makelaar al vele woningen verkocht en kopers blijgemaakt met een nieuwe woning. Ze neemt graag de tijd om samen met u te kijken naar uw toekomstige woning in Gravin Machteld en beantwoordt graag al uw vragen. 

Manon de Bloois
Als commercieel binnendienstmedewerker zorgt Manon ervoor dat alles op de achtergrond vlekkeloos verloopt. Van het inplannen van de afspraken tot het maken van de koop- en aannemingsovereenkomsten, zij zorgt ervoor dat u geheel ontzorgt wordt. Als Anja in gesprek is met uw toekomstige buren, is Manon bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Guido Rossel
Met zijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur, helpt Guido u graag bij het afsluiten van een hypotheek. Tijdens het vrijblijvende hypotheekadviesgesprek gaat Guido op zoek naar een passende hypotheek, waarbij rekening wordt gehouden met uw situatie en uw wensen. Hiermee ontzorgt Guido u compleet.

Wendy de Kuiper
Als hypotheekadviseur helpt Wendy u ook graag bij de aanvraag van uw nieuwe hypotheek. Door betrouwbaar en integer hypotheekadvies te geven en alle aanbieders te vergelijken, brengt Wendy de meest voordelige financiering voor u in kaart.