Eerste paal van Gravin Machteld geslagen!

Eindelijk was het zover! De eerste paal van Residence Gravin Machteld is geslagen op vrijdag 15 september!

Vrijdag 15 september was het zover: tijdens een feestelijke bijeenkomst ontstak wethouder Michiel Ferwerda een kanon. Geholpen door Linda, een van de toekomstige bewoonsters, sloeg Michiel daarmee symbolisch de eerste paal van het appartementencomplex 'Residence Gravin Machteld'. Zo werd een belangrijke nieuwe fase ingeluid van het project, dat een echte eyecatcher zal worden in het hartje van 's-Gravenzande. 

Mooi, duurzaam en gezellig
Gravin Machteld biedt straks ruimte aan 29 koop- en 15 huurappartementen, die waarschijnlijk begin 2025 zullen worden opgeleverd. De woningen zijn gasloos, voorzien van bodemwarmtepompen, duurzaam en luxe afgewerkt. Daarnaast komen de woningen te liggen rondom een mooie stadstuin. Op de begane grond van het rijksmonumentale oud stadhuisje is ruimte voor horeca en aan de Langestraat komt een winkel. Gravin Machteld wordt dus een mooi én gezellig totaalconcept. 

Wonen in Gravin Machteld
Er zijn nog enkele koopappartementen beschikbaar met een koopsom vanaf € 490.000 v.o.n. en een grootte van 82 tot 139 m2. Meer informatie over de koopappartementen? Neem dan contact op met team Nieuwbouw via 0174 - 22 50 55 of projecten@borgdorff.nl

De verhuur van de huurappartementen start enkele maandan voor de oplevering. Laat uw gegevens via bovenstaande contactgegevens achter en wij houden je op de hoogte van de voortgang.