Bouwnummer 32

Appartement

Appartement - Bouwnummer 32

2691 BE 'S-GRAVENZANDE

82 m2 woonoppervlakte 2 slaapkamers

€ 520.000 vrij op naam Verkocht

Direct inschrijven voor dit bouwnummer »

Wat zijn mijn woonlasten?

Omschrijving

In het hart van de Westlandse stad ’s-Gravenzande, grenzend aan het centraal gelegen Marktplein, verrijst Residence Gravin Machteld. De Residence bestaat uit een aantal statige, monumentale panden van twee, drie, vier en vijf woonlagen waarin zich 44 appartementen bevinden. Hiervan zijn 34 appartementen beschikbaar voor verkoop. De woningen liggen rond een fraaie grote stadstuin die midden in het levendige centrum een weldadige oase van rust vormt. Hier kunt u chique en stijlvol wonen in een historische omgeving, voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Residence Gravin Machteld wordt gebouwd op een unieke locatie, midden in het gezellige centrum van ’s-Gravenzande: op de plek van het voormalige gemeentehuis aan de historische Langestraat, de van Geeststraat en de Sand Ambachtstraat. De stijlvolle panden grenzen aan het levendige Marktplein. Met de komst van het nieuwe winkelcentrum heeft het hart van ’s-Gravenzande een kwaliteitsimpuls gekregen en kunt u er niet alleen terecht voor uw dagelijkse boodschappen. U kunt er ook een gezellig op een terras neerstrijken of heerlijk uit eten in een van de vele restaurantjes.

In Residence Gravin Machteld is bijna geen woning hetzelfde. Zo is er altijd een woning die aansluit op al uw woonwensen. De woningen hebben een zonnig balkon of terras Gravin Machteld kenmerkt zich door een fraaie entree, mooie raampartijen die veelal per pand verschillen en hoge kappen. Gravin Machteld kent subtiele detailleringen die in de moderne nieuwbouw niet meer worden toegepast. Zo wordt in de gevels als in vervlogen tijden, hardsteen verwerkt en worden veel kozijnen voorzien van fraai lijstwerk. Alle koopwoningen beschikken over twee of drie slaapkamers. De koopwoningen variëren in grootte van ca. 82 m2 tot ca. 183 m2.

Residence Gravin Machteld is zonder twijfel de top van de woningmarkt in het Westland. Een smaakvol ontwerp, rijke detaillering, hoogwaardige afwerking en gelegen op een unieke locatie. De statige panden passen door het klassieke ontwerp prachtig in het oude centrum van ’s-Gravenzande. De sfeer en stijl van de verschillende gebouwen sluiten geraffineerd aan op het voormalige Raadhuis uit 1869. Dit rijksmonument wordt grondig gerestaureerd en in oude luister hersteld en gaat deel uitmaken van de Residence.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

Borgdorff Makelaars
Plein 13
2291 CA Wateringen

T: 0174 - 22 50 55
E: projecten@borgdorff.nl

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs € 520.000 vrij op naam
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Bouwvorm Nieuwbouw
Type appartement Portiekflat
Appartement kenmerken Appartement
Bouwjaar 2023
Type dak Samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 82 m2
Buitenruimte oppervlakte 4 m2
Inhoud 238 m3

Indeling

Aantal verdiepingen appartementgebouw 1
Verdiepingen appartement 3<sup>e</sup> woonlaag
Open portiek No
Voorzieningen Lift, Glasvezel kabel en Balansventilatie

Energie

Isolatie Volledig geïsoleerd
Verwarming Vloerverwarming en Warmtepomp
Warm water Elektrische boiler (eigendom)
Voorzieningen Lift, Glasvezel kabel en Balansventilatie

Buitenruimte

Locatie In centrum

Berging

Parkeren

Soort parkeergelegenheid Openbaar parkeren
Meer kenmerken... Inklappen...

Downloads

Download de volgende documenten.